ELS ECOPARCS FIXOS DEL CONSORCI ROMANDRAN OBERTS DE 9 A 14 HORES DURANT L’ESTAT D’ALARMA

El Consorci ha llançat una campanya informativa sobre el tractament de residus i Coronavirus a la població, a través de vídeos i infografies, i ha implementat totes les mesures de seguretat en els seus treballadors.

Malgrat l’excepcionalitat de la situació provocada per la pandèmia del COVID19, el Consorci Ribera i Valldigna continua prestant els seus serveis essencials de xarxa d’ecoparcs fixos i de tractament i gestió de residus en el Complex de Valorització de Residus de Guadassuar. Durant l’estat d’alerta, i l’obligació de paralització de tota activitat no considerada essencial, la xarxa d’ecoparcs fixos del Consorci obrirà les portes en horari matinal, de 09.00 a 14.00 hores, i manté els torns de tractament i gestió de residus en la Planta de Guadassuar.

Com totes les Administracions que prestem un servei essencial, el Consorci Ribera i Valldigna i les seues empreses gestores, hem implementat totes les mesures i recomanacions de seguretat per als nostres treballadors en la prestació del servei públic, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut, i dels Decrets del Ministeri de Sanitat i de Transició Ecològica per a aquests casos, extrapolats per la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.

Respecte a la xarxa d’ecoparcs fixos, cal destacar, que malgrat la situació de l’estat d’alarma, es tracta d’un servei essencial per a les recollides municipals i neteja dels municipis consorciats. Les brigades de neteja municipals, o les labors del manteniment dels municipis en qüestió de neteja, s’han intensificat en aquest període, i mantindre els ecoparcs oberts facilita aquesta gestió essencial dels propis Consistoris.